Informeer bezoekers met een tablet op standaard

Bent u een organisator van evenementen en zoekt u nog een effectieve en effici├źnte manier om bezoekers een bepaalde boodschap mee te nemen? Dan zijn de iPad of tablet houders wellicht een goede oplossing. Op deze manier hoeft u niet continu mensen te blijven informeren, maar kunt u zich weer bezighouden met uw kerntaken. Centenna is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende IT oplossingen, waaronder deze tablet houders.

Beschermd tegen vandalisme en diefstal

Als u deze tablet houders aanschaft hoeft u niet bang te zijn dat iemand er zomaar vandoor gaat met uw tablet(s). Ze zijn namelijk voorzien van aluminium behuizingen en speciale vandalisme en diefstalbeveiliging. U kunt deze dus gerust inzetten op uw event!

Meer dan alleen iPad en tablet houders

Centenna kan u veel meer bieden dan alleen tablethouders. Ze bieden namelijk verschillende IT oplossingen aan, zoals trolleys voor uw tablets en laptops, of speciale laptopkoffers. Voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website van Centenna. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en kunnen u daarnaast persoonlijk advies geven.