iPhone 6 reparatie

iPhone 6 Reparatie

De iPhone 6 wordt terecht de mooiste en beste genoemd. Logisch dat je 24/7 wil kunnen rekenen op je dit staaltje van techniek. Ook voor de iPhone 6 reparatie is een bezoek aan De Telefoon Reparatie Winkel soms nodig. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en een reparatie duurt niet langer dan 30 tot 45 minuten. Een scherm vervangen van je iPhone 6 duurt zelfs maar 25 minuten. Wij doen gemiddeld per dag zo een 15 iPhone schermen repareren. Je kan je dus wel voorstellen dat we daar erg goed en snel in zijn geworden. Wist je dat Apple de iPhone 6 al een beetje waterdicht heeft gemaakt? Ze hebben namelijk voor het eerst tape tussen de behuizing en het scherm gedaan. Dit om alvast een stap te zetten naar een waterdichte iPhone.

iPhone 6 oplaadconnector vervangen

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel is de specialist als het gaat iPhone 6 reparaties. We hebben inmiddels 5 jaar ervaring en alle kennis van de iPhone modellen en onze winkels zijn bemand met specialisten als het gaat om de hardware en software van de iPhone 6 reparatie. Dat betekent dan ook dat een reparatie aan je iPhone 6 nooit langer hoeft te duren dan 30 minuten. Wij komen vaak het probleem tegen van een niet goed of helemaal niet meer werkende iPhone 6 oplaadconnector. Wij weten dat dit erg vervelend is en daarom zorgen wij ervoor dat u niet lager dan 30 minuten op uw reparatie hoeft te wachten. 30 minuten niet bereikbaar is al erg genoeg.

iPhone 6 scherm reparatie

Het repareren van een iPhone 6 scherm gaat als volgt: Het toestel word voorzichtig met de juiste gereedschappen ontdaan van de LCD module. U zult zien dat er vele schroeven alleen al aan het scherm zitten om alle elementen op zijn plaats te houden. Aan de module zitten oa een mircofoon voor het handsfree bellen, een proximity sensor, selfiecamera, oorspeaker, heatplate met flex voor de homeknop, homeknop met fingerprint scanner en de borgplaat om de homeknop op zijn plaats te houden. Alle elementen worden overgeplaatst naar de nieuwe LCD module. Nadat alles gemonteerd is worden deze elementen zorgvuldig getest als controle, zodat deze nog naar behoren functioneren en daarna monteren we de nieuw LCD module terug op je iPhone 6.