iPhone scherm reparatie Antwerpen

iPhone scherm reparatie Antwerpen

Een iPhone scherm reparatie Antwerpen komt bij ons dagelijks voor. We zijn er inmiddels zo handig in geworden dat we er nooit langer over doen als 30 tot 40 minuten. Van elk iPhone model hebben we de scherm op voorraad en geven je na de reparatie weer 2 jaar garantie. En al klapper op de vuurpijl laten wij de klanten altijd meekijken terwijl onze monteurs jou iPhone scherm vervangen. Zo kan je precies zijn wat we doen en hopen wij zo jouw vertrouwen in ons te versterken. We weten natuurlijk dat er een hoop cowboys in onze branche actief zijn en daardoor willen wij in alle transparantie met onze klanten omgaan. De Telefoon Reparatie Winkel staat voor snelle en betrouwbare service!

Wij brengen een iPhone reparatie naar een hoger niveau

De Telefoon Reparatie Winkel heeft een mobiele iPhone reparatie bus. Deze kan je op locatie bestellen. Dat wil zeggen: stel je hebt het erg druk en geen tijd om door het drukke verkeer naar onze reparatie winkel te rijden. Dan kan je bij ons een afspraak inplannen bij jouw voor je deur op een tijd dat het jouw uitkomt. Wij komen dan met de iPhone reparatie bus naar jouw en repareren de iPhone in de bus bij jouw voor op de stoep. Of dit nou is op je werk, bij je favoriete kroeg of gewoon bij jouw thuis maakt ons niet uit. Na de reparatie krijg je netjes een factuur via de email en kan je betalen via een bankoverschrijving of cash.

Plan gemakkelijk jouw iPhone reparatie in

Via onze duidelijke website kan je gemakkelijk een iPhone reparatie Antwerpen inplannen. Je zoekt jouw model iPhone en de reparatie die je nodig hebt en ziet dan direct de totale reparatie prijs. natuurlijk kan je ook een bericht sturen via onze social media kanalen of bellen met één van onze monteurs. Wij helpen je graag!