Jacuzzi en zwembad in uw tuin

Misschien heeft u er al eens van gehoord: Een zwemspa. Een zwemspa is een gecombineerd zwembad en een bubbelbad in één. In een zwemspa komen de functies van een zwembad en bubbelbad, ook wel Jacuzzi genoemd, samen. Zo kunt u in dit unieke wellness product zowel zwemmen als relaxen.

In het zwemgedeelte kunt u intensief of rustig aan zwemmen. In het spa gedeelte kunt u genieten van de masserende jets en bubbels. Het zwemgedeelte van het bad is vooral onder sporters populair. Een zwemspa is door sommige trainers en clubs zelfs opgenomen in het trainingsschema van de sporters. De 18-voudig olympisch kampioen zwemmen Michael Phelps is hier een voorbeeld van.

Één van de grootste voordelen van een swimspa is dat het ook een goed product is om te herstellen van blessures, verlichting te geven bij pijnlijke gewrichten en nog tal van andere positieve effecten op de gezondheid. De aanwezig waterstroominstallatie zorgt voor een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. Dit zorgt voor natuurlijke gevoel van stromend zwem water. In zwemspa’s kunnen de massagejets naar eigen wens worden afgesteld. Dit maakt dit product voor zowel amateur als professionele sporters een uniek product om in te trainen. Om de ervaring compleet te maken zijn er zwemspa modellen met diverse extra’s zoals een compleet muziek systeem, verlichting en andere extra’s.

Een zwemspa kopen staat voor jarenlang plezier. Wilt u alleen een Jacuzzi kopen kan dat uiteraard ook. In beide baden kunt u alleen, samen met uw partner of met vrienden elk moment van de dag het gehele jaar door genieten.