Jassen aan de kinderkapstok!

In de hal van mijn eigen woning is maar weinig ruimte om je kont te keren, laat staan om  allerlei tassen en jassen te laten slingeren. Daar ga je echt je nek over breken. Op een gegeven moment was ik het zat en heb ik mijn man een nieuwe kapstok laten timmeren, maar daarmee was ik er nog niet. Via een inspiratieblog kwam ik op het idee om een kinderkapstok op te hangen om mijn dochters van drie en vijf te leren zelf hun jas op te hangen. 

Een hippe kapstok

Mijn meiden hebben de leeftijd gekregen dat mijn man en ik willen dat zij zelfstandiger worden en dat kan dankzij deze hippe kapstok. Hier kunnen zij voortaan zelf hun jas aan ophangen en dit kan omdat de haakjes op verschillende hoogten zijn bevestigd. Handig, toch?!

Snel en gemakkelijk online besteld

De kapstokhaakjes zelf heb ik snel en gemakkelijk online besteld bij Kidswinkelonline. Dit is een unieke webshop die zich richt op je (kleine) kinderen. De meeste producten zijn van hout en gaan daardoor lang mee. Mijn kinderen zijn gek op de kinderkapstok die ik daar heb besteld en de kapstokhaakjes die ik tegenwoordig vaak cadeau geef op verjaardagen vallen ook steevast in de smaak. Niet alleen bij de jarige zelf, maar ook bij zijn of haar ouders die de haakjes in de hal of op de eigen slaapkamer hangen en gebruiken om het kind te leren om hun eigen jas aan een superleuk haakje te hangen. Dat vind ik zelf ook erg leuk, omdat ik zo weet dat mijn cadeau echt gebruikt wordt!