Je eerste koopwoning

Als starter op de woningmarkt heb je eindelijk je ideale woning op het oog. Je hebt vanzelfsprekend nog weinig ervaring op dit gebied en er komt een hoop op je af om te regelen. Maar als eerste heb je natuurlijk behoefte aan een goed hypotheekadvies voordat je bij een geldverstrekker een hypotheek voor je woning gaat afsluiten. Bij Harms & Bakx kun je terecht voor een prima onafhankelijk hypotheekadvies.

Wat doet een hypotheekadviseur voor mij?
De hypotheekadviseur heeft een belangrijke rol en die is vaak groter dan gedacht. Hij of zij houdt zich bezig met een aantal belangrijke zaken: de haalbaarheid van je wensen, bespreken van je toekomstplannen en bekijken welk risico je kunt opvangen bij onverwachte gebeurtenissen. Andere belangrijke punten waarmee de hypotheekadviseur je ondersteunt, zijn een keuze maken uit de verschillende hypotheekproducten en regelingen, de berekening van je woonlasten en tot slot het regelen van de afsluiting van je hypotheek.

Wat is haalbaar?
De adviseur berekent wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Natuurlijk is dat afhankelijk van je inkomen en je financiƫle verplichtingen. Denk daarbij ook aan een eventuele studieschuld en andere leningen. Bij deze berekening is ook de marktwaarde van de woning van belang. Bij een koopwoning is dat de getaxeerde verkoopwaarde en bij nieuwbouw wordt de aanneemsom en de bouwrente in aanmerking genomen.

Het perfecte hypotheekadvies!
Na alle berekeningen kent de hypotheekadviseur jouw situatie en kan deze je helpen om een keuze te maken uit de verschillende hypotheekvormen en de mogelijkheden op het gebied van de hypotheekrente. Denk daarbij aan de verschillende rentevaste perioden. Ook bekijkt de adviseur samen met jou de hypotheekvoorwaarden en de noodzakelijke verzekeringen. De mogelijkheden worden naast elkaar gezet zodat je weloverwogen een goede keuze kunt maken.

Voor hypotheekadvies Apeldoorn ga je natuurlijk naar Harms & Bakx

 

Harms & Bskx

De Eglantier 404

7329DL Apeldoorn