Kamer laten verbouwen

Mijn man en ik hebben vorig jaar een nieuw huis in Breda gekocht, maar echter waren wij niet geheel tevreden met één van de slaapkamers. Deze slaapkamer vonden wij namelijk te klein, en wij wilden juist zelf een enorm grote slaapkamer hebben waar ook genoeg licht naar binnen kon schijnen. Echter was het bij onze eigen slaapkamer dit niet het geval, en hebben wij besloten om een dakkapel te laten plaatsen door de specialist genaamd dakkapel Breda, die ook bekend staan als Bindinga Bouwgroep! Deze specialist heeft onze wens in vervulling gebracht.

Het huis is helemaal klaar

Met de komst van het dakkapel hebben wij onze ideale slaapkamer eindelijk helemaal klaar en komt er bovendien hedendaags ook genoeg daglicht in onze slaapkamer naar binnen. De rest van het huis waren wij al vanaf het begin enorm tevreden over en hier hebben wij dan ook verder niets aan gedaan. Inmiddels wonen wij alweer ruim een jaar in ons huis in Breda en zijn mijn man en ik nog altijd dolgelukkig met elkaar en het huis!

Ruimte vergroten

Wil ook jij een ruimte vergroten en wil jij hiervoor de hulp van Bindinga Bouwgroep? Surf dan snel naar hun website en stel direct jouw vragen online!