Kanteldeur maken?

Wanneer uw kanteldeur defect is, wilt u natuurlijk uw kanteldeur maken. Wellicht worden toegangswegen geblokkeerd door de defecte deur. Dit kan vervelende en gevaarlijke situaties opleveren. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk een ervaren monteur in te schakelen om de kanteldeur te repareren. ROMASS is al jaren de reparatie specialist van alle merken en typen garagedeuren en kanteldeuren in heel Nederland. Onze monteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om problemen op te lossen.

Kanteldeur maken

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet lang hoeven te wachten op de juiste service. Daarom zijn onze monteurs gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd een specialist in de buurt is. Ze kunnen alle modellen van Novoferm, Robot, Teckentrup, Sesam, Siebau en Polynorm maken. In hun eigen servicebus beschikken ze over een voorraad van onderdelen van deze merken deuren. Daarnaast beschikken ze ook over universele onderdelen die ze kunnen plaatsen op alle merken deuren. Afhankelijk van de wensen van een klant kan er gekozen worden door originele onderdelen of universele onderdelen.

Om alle problemen met een kanteldeur te kunnen repareren, worden onze monteurs regelmatig getraind. Dit om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Of het nu gaat om problemen met de looprollen, scharnieren, kabels of motor van een deur. Onze monteurs lossen het probleem voor je op.

Hoe kunt u een monteur inschakelen?

U kunt telefonisch een storing melden aan een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730. U kunt ook via onze website een storing melden. Door de stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Per mail sturen we een bevestiging van de gemaakte afspraak met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag naar u toe om uw deur te maken.

Meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op onze website.