keuren roldeuren verplicht

Door bij ROMASS Business uw roldeuren te laten keuren zorgt u ervoor dat uw bedrijfsprocessen waar geborgd blijven. Dit komt door de professionele keuringen van ROMASS Business. Daarnaast is ROMASS Business al meer dan 20 jaar een vakspecialist, werkt het volgens de wettelijke richtlijnen, jaarlijks meer dan duizend keuringen aan roldeuren en voor alle types en merken roldeuren.

Bij het laten keuren van de roldeuren biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan waarbij de geplande keuringen altijd worden afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf. Dit is altijd afhankelijk van een aantal factoren. Dit hangt af van de huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en de gebruiksintensiteit van uw roldeuren. Op basis hiervan kiest u een pakket dat bij u past. Dit geldt bij ROMASS Business voor alle types en merken rolluiken.

Keuren roldeuren verplicht
Sinds kort zijn de regels veranderd met betrekking tot het keuren van de roldeuren. Alle roldeuren dienen nu te voldoen aan de NEN-EN normering. In deze roldeuren staat omschreven dat alle roldeuren minimaal één keer per jaar gekeurd dienen te worden. Ook moeten de roldeuren voldoen aan ARBO wetgeving 13.3. Bij een controle van de Arbeidsinspectie zal dit zeker gecontroleerd worden. Daarnaast moeten de roldeuren ook voldoen aan de CE-markering. Deze regelgeving geeft aan dat ze moeten voldoen aan de geldende veiligheidsregels. De CE-markering blijft alleen van kracht door de roldeuren minimaal één keer per jaar te laten controleren.