Kidz-Art meisjeskleding nu ook bij Coole Kinderkleertjes

Eigenlijk ben ik al enige jaren ernstig gecharmeerd van de meisjeskleding van het Nederlandse merk Kidz-Art. Ik was dan ook erg in mijn nopjes toen ik het gave merk toe mocht voegen aan het merkenpakket van Coole Kinderkleertjes!

Kidz-Art is hip, vrolijk en geeft energie. En de nieuwe zomercollectie is helemaal te gek!

Kidz-Art Meisjeskleding bij Coole Kinderkleertjes

Jurkjes van Kidz-Art; stuk voor stuk echte musthaves!

De kinderkleding van Kidz-Art staat bekend om de sprekende kleuren, de gedurfde kleurcombinaties en de geweldig uitgewerkte details. Dit geldt zeker ook voor de jurkjes. De jurkjes uit de Zomercollectie 2017 zijn stuk voor stuk echte juweeltjes. De kleuren zijn gaaf en de prints en applicaties zijn allemaal perfect uitgewerkt. Het gebruik van kraaltjes, knoopjes, borduursels en andere details geeft echt een luxe uitstraling aan de kledingstukken.

 Jurkjes van Kidz-Art

En de kleuren zijn echt geweldig. De eerste levering voor deze zomer bestaat uit opvallende, felle kleuren, zoals neon red. In de tweede levering zien we vooral prachtige zachte kleuren, zoals heel licht roze en licht aqua. Prachtig!

Combineren met Kidz-Art

Niet alleen de jurkjes uit de Zomercollectie 2017 van Kidz-Art zijn te gek. Ook de rokjes en shorts zijn geweldig hip
en net even anders. Wat dacht je van de zilverkleurige metallic shorts? Love it! En de shirtjes en tops passen weer perfect bij de rokjes en korte broekjes.Want ook dat is een kenmerk van de Kidz-Art collecties; je kunt eindeloos combineren met de verschillende items. Alles is leuk bij elkaar en vooral belangrijk, alles mág bij elkaar. Hoe opvallender de combi, hoe beter! Dat is de energie die de kinderkleding van Kidz-Art uitstraalt!

Kidz-Art Zomercollectie 2017