Kilometerstanden controleren door ritregistratie

Bent u als ondernemer met personeel benieuwd naar de totstandkoming van het aantal kilometers dat uw werknemers in hun bedrijfsauto jaarlijks rijden? Valt het u op dat zij meer kilometers rijden dan dat u vooraf verwachtte? Wellicht is de ritregistratie van TraQz dé manier waarop u er achter kunt komen hoe de kilometerstanden tot stand komen. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht over de gemaakte kilometers met uw bedrijfsauto’s. 

De voordelen van ritregistratie

Het registreren van de gemaakte ritten brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo kunt u als ondernemer al uw voertuigen volgen en op een overzichtelijke kaart op uw computerscherm zien met een interval van slechts 30 seconden. Daarnaast kunt u alle gereden routes en snelheden terug zien in het systeem en komt dit van pas bij het factureren van gemaakte uren. U zult altijd een handig overzicht hebben van de gemaakte kilometers en kunt daarnaast ook zien of uw medewerkers snelheidsovertredingen hebben begaan. Handig toch?

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de ritregistratie van TraQz? Ga vandaag nog naar de website voor meer informatie. Hier vind u ook de contactgegevens zodat u ook uw vragen gemakkelijk aan de vriendelijke medewerkers van TraQz kunt stellen via telefoon of e-mail.