Kom je ook feesten op de IJssel?

Woon je je hele leven lang al in Deventer of in de directe omgeving en ben je binnenkort wat ontzettend leuks te vieren, maar ben je uitgekeken op de standaard feestzalen die beschikbaar zijn? Denk dan eens na over de partyboot Deventer waar je groepen van 30 tot 350 personen kwijt kunt terwijl je vaart over een prachtig stukje Nederland! Over de IJssel, de Oude IJssel, Het IJsselmeer en de randmeren, jouw feestlocatie zal uniek zijn voor al jouw gasten! De kwaliteit van de schepen, de gastvrije ontvangst en service gedurende jullie verblijf en de voortreffelijke gerechten uit de scheepskeuken zullen jullie vaartocht onvergetelijk maken!

Bevind je in en op Nirvana

De twee partyschepen heten Organza en Nirvana en door de vele mogelijkheden die deze bieden bevind je je voor je gevoel ook in het hiernamaals. Beide schepen varen het hele jaar door, voor iedere gelegenheid die u wenst. Wij bieden u diverse compleet verzorgde arrangementen aan, maar wij denken uiteraard ook graag met u mee voor een feest die volledig op uw lijf is geschreven! Arrangementen die wij aanbieden zijn onder meer brunches, zonsondergangen, vergaderarrangementen, moonlightcruises en trouwerijen.

Vier uw bruiloft, jubileum of verjaardag andere feestelijke gelegenheid eens op een andere wijze. Vier uw feest eens op een boot, dan wensen wij van rederij Celjo u een behouden vaart!