Led buitenverlichting voor elke tuin

Het is bijna niet meer weg te denken in de verlichting branche, maar steeds meer mensen maken gebruik van led lampen. Het is vooral populair als led buitenverlichting, want er komen steeds meer sfeervolle led lampen en daarnaast zijn er ook steeds meer kleuren verkrijgbaar in led. Het verlichten van uw gevel is nog nooit zo mooi geweest en daarnaast ook nog nooit zo energiezuinig. Led buitenverlichting kan wel 30.000 tot 50.000 uren meegaan. U moet er dan wel voor zorgen dat de warmte die de led lampen afgeven goed afgevoerd kan worden. De kwaliteit van de elektronica is ook belangrijk voor de duur dat de lampen meegaan.

Led buitenverlichting is dus in trek, maar daarnaast is er nog een systeem wat erg in trek is en dat is solar. Heel erg zuinig en dat komt uiteraard door het opwekken van energie door de zon.

IP-waarde LED

IP staat voor International Protection Rating en is een aanduiding op elektronische apparaten in hoeverre zij bestendig zijn tegen aanraking en binnendringende voorwerpen en in hoeverre het elektronische apparaat tegen vocht bestendigd is. Een IP-waarde wordt aangeduid met twee cijfers. Neem bijvoorbeeld IP54, het eerst cijfer de 5 staat voor stofbestendigheid en de 4 staat voor plensdicht. Het is belangrijk dat u vooraf vaststelt wat voor soort lamp u nodig heeft, want de plaats waar de lamp wordt bevestigd is belangrijk voor de kwaliteit van de lamp. Dus het materiaal en het IP-waarde zijn van groot belang voor de plaatsing en keuze van uw LED lamp.

Filteren op LED verlichting voor buiten

Door middel van ons filtersysteem kunt u gemakkelijk de eisen aanklikken die aan uw lamp moet voldoen, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dan u alleen led buitenverlichting wilt zien op de website. Wij staan voor gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit, daarom hebben wij voor u het bestelproces zou eenvoudig mogelijk gemaakt. Niet alleen is het bestellen gemakkelijk, wij zorgen er ook voor dat uw lampen zo snel mogelijk bij uw afleveradres zijn afgeleverd.