Leuke gadgets voor in de auto

Je bent van plan met de auto op vakantie te gaan. Een leuk idee, want je ziet veel van de landen waar je doorheen rijdt en het is een leuke bezigheid. Vaak zit je urenlang achter elkaar in de auto, als bestuurder of als bijrijder en dan wil je het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken! Daarom laten we je vandaag een aantal leuke en handige gadgets zien voor in de auto.

 

Achteruitrijcamera

Als je in de auto zit, dan is veiligheid natuurlijk de grootste prioriteit. Daarom komt deze gadget goed van pas. Een draadloze achteruitrijcamera kan je helpen met inparkeren door je goed zicht te geven in wat er achter je auto gebeurt. Wel zo fijn in het buitenland, want daar zijn de plekken niet altijd even ruim als in Nederland. Een achteruitrijcamera set kopen is dus een goed en veilig idee!

 

Een auto-oplader

Je gebruikt je mobiel misschien om muziek mee af te spelen via Spotify, of je bent de bijrijder en je maakt de hele dag mooie foto’s van het uitzicht vanuit de auto. Wat je ook doet op je telefoon, de batterij gaat sneller leeg dan je lief is. Dan is het fijn als je de auto kunt opladen vanuit je auto en daar is een auto-oplader met een USB-ingang ideaal.

 

Opbergvakken

Veel mensen zullen wel herkennen dat een auto na een paar uur best rommelig kan worden. Dat is wel te begrijpen, er is weinig ruimte om je spullen te laten en je legt alles maar even snel ergers neer. Dat is niet meer nodig, want er bestaan hele handige opbergvakken, die je bijvoorbeeld naast je stoel neer kan zetten. Ze passen in iedere auto en zijn ideaal om je spullen niet meer kwijt te raken. Mocht je met kinderen reizen, dan is het ook een aanrader om opbergvakken voor de achterbank te kopen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke printjes en zo kunnen de kinderen gemakkelijk hun eigen spulletjes pakken en weer terug leggen.