LG Nexus 5 reparatie

LG Nexus 5 reparatie

Heeft u een LG Nexus 5 reparatie nodig? Wij bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel hebben vrijwel alle onderdelen op voorraad en kunnen u vaak dezelfde dag nog helpen. Het komt elke week wel voor dat we een LG Nexus 5 of Nexus 5x scherm vervangen voor één van onze klanten. Maar ook de batterij en het oplaadpunt vervangen we meerdere keer per week. Deze smartphones zijn redelijk populair en komen daardoor ook regelmatig binnen bij ons. De meeste LG Nexus 5 reparaties zijn binnen 25 tot 35 minuten klaar en u kunt bij ons in de winkel wachten en meekijken terwijl één van onze monteurs de reparatie uitvoert.

LG reparatie met 1 jaar garantie

Op al onze LG reparaties krijgt u standaard 1 jaar garantie. Dit kunnen wij u geven omdat wij werken met de originele onderdelen direct uit de LG fabriek. Ook werken wij volgens de LG reparatie richtlijnen en beschikken wij over de beste intern opgeleide monteurs. Onze monteur repareren dagelijks LG smartphones en kunnen u tijdens de reparatie van alles vertellen over uw LG smartphone. Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee meekijken en alles vragen. Onze monteurs helpen u graag!

LG reparatie op locatie

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel heeft het als eerste mogelijk gemaakt om de LG Smartphones bij u op locatie te repareren. Of u nu thuis, op uw werk of zelfs in de kroeg bent, wij komen naar u en repareren uw LG waar u op dat moment bent. De factuur ontvangt u via de mail en betaalt u pas als uw LG perfect gerepareerd is en u hem heeft kunnen testen. Makkelijker kunnen wij het u niet maken. Het team van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel helpt u graag.