Ligplaatsen spa bubbelbad

Woont u in Amsterdam en wilt u graag een spa bubbelbad van degelijke en professionele kwaliteit kopen? Bij ons heeft u keuze uit negen verschillende modellen, die ieder een aantal specifieke kenmerken hebben. Een spa bubbelbad hoort aan te sluiten bij uw wensen. Daarom zijn er een aantal bubbelbaden die ligplaatsen hebben voor diegene die graag willen liggen in hun spa bubbelbad. Daarnaast hebben wij ook een model dat plaats biedt voor vijf zitplaatsen. Dit is ideaal wanneer u er niet van houdt om helemaal onder water te zijn.

Ligplaatsen spa bubbelbad

Wel zijn een aantal ligplaatsen in een spa bubbelbad erg fijn in de winter, omdat het juist heerlijk is om gebruik te maken van uw jacuzzi als het wat kouder is buiten. Het water in uw spa bubbelbad is namelijk ongeveer 38 of 39 graden, net iets warmer dan uw lichaamstemperatuur. U kunt, afhankelijk van wat uw wensen zijn, een spa bubbelbad uitkiezen die in uw tuin past. Wij hebben namelijk een aantal grotere modellen, maar ook een klein model. Bij onze spa bubbelbaden krijgt u bijvoorbeeld het volgende mee: een passende spa hoes. Deze hoes dient als bescherming van uw spabad. Daarnaast is het erg fijn omdat er anders bladeren en ander vuil in kan vallen. Vooral in de herfst is het verstandig om uw jacuzzi zo goed mogelijk af te dekken. Daar zijn verschillende producten voor beschikbaar, zoals de CoverMate van Spa Plus. De producten van Spa Plus zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk van uw spa bubbelbad kunt genieten.

Spa bubbelbad bekijken?

Kies het aantal ligplaatsen dat bij u past. Wilt u meer informatie over de spa bubbelbad? Bekijk onze website of kom langs in onze showroom in Amsterdam!