Lockers voor ieder doeleinde

Wat is een locker?

Als we het over een locker hebben, dan bedoelen we een kast met een of meerdere deuren die boven elkaar geplaatst zijn. Deze lockers zijn echter vaak verkrijgbaar als kasten met meerdere kolommen, waardoor je ze groepsgewijs op kunt plaatsen of laten plaatsen. Hierdoor kun je ook een scheidingswand creëren in een grote ruimte of een ruimte waar je graag privacy wil, zoals een kleedkamer op het werk of in de sportschool.

Kasten die opgebouwd zijn uit meerdere kolommen, zijn ideaal voor het creëren van rijen lockers naast elkaar. Omdat er minder staal gebruikt wordt tijdens het produceren van van dit soort kasten in vergelijking met kasten met losse kolommen, kan er sprake zijn van een grote kostenbesparing. Ook neemt het installeren van lockers met meerdere kolommen minder tijd in beslag, omdat er met bijna net zoveel arbeid meerdere lockers tegelijkertijd geplaatst kunnen worden. Immers, deze zijn al dan niet gedeeltelijk elkaar bevestigd.

Welke soorten lockers zijn er?

Via de online winkel LockersAndMore.nl zijn diverse soorten lockers te bestellen, waardoor je een ruime keuze hebt in kiezen van de locker die past bij de ruimte waarin je deze wil laten plaatsen. Bekijk nu de website om te zien welke lockers passend zijn.