Loodgieter Den Haag

Woonachtig in Den Haag of in de omgeving er van? Weleens last van een verstopt doucheputje of een kapotte cv-ketel? Vast wel, en het is enorm vervelend. Vaak heb je zelf geen tijd of zin om het te repareren, dit begrijpen wij volledig. Laat het aan professionals over, en wel de professionals van Loodgieter Den Haag. Wij van Verant Loodgieters zijn u graag van dienst!

24/7 service bij loodgieter Den Haag

Wij bieden een unieke service aan, namelijk de 24/7 service. Wij zijn letterlijk op elk moment van de dag te bereiken, u hoeft maar te bellen en wij staan voor uw deur. Mocht u rond middernacht een probleempje hebben met uw douche, wij komen gelijk naar u toe en proberen het ter plekke te repareren. Mocht de schade te groot zijn om direct te repareren, dan keren wij op een later moment terug om alles te repareren.

Ook installaties bij loodgieter Den Haag

Wij kunnen ook installaties doen bij u thuis, naast de reparatiewerkzaamheden. Het installeren van een cv-ketel is een van onze specialiteiten, huur ons hier gerust voor in. Nog vragen of zijn er onduidelijkheden, kijk dan even op onze website, stuur ons een mail of bel ons, wij als spoedloodgieter-denhaag.nl houden er van als onze klanten volledig op de hoogte zijn.

Loodgieter Den Haag, kwaliteit en ervaring