Los je afval probleem op!

Af en toe heb je te maken met een grote klus. Een verbouwing , een nieuwe keuken of een gerenoveerde tuin, allemaal zaken waarbij je vaak veel afval hebt. Met een afvalcontainer is dit gauw opgelost. Op internet kun je zoeken op container huren uit Borne. Je vindt dan een overzicht van bedrijven in de buurt waarbij je terecht kan voor een afvalcontainer. Geen gezeul met afval naar de gemeente, maar eenvoudig je afval kwijt met een container voor de deur.

Een paar belangrijke punten

Het is belangrijk om te weten welk afval je hebt. Groenafval is vaak goedkoper dan hout met glas en gips door elkaar. Ook moet je een schatting maken hoeveel afval je hebt. Je kunt namelijk verschillende maten containers huren. Verder moet je weten hoe lang je de container nodig hebt. Bij sommige bedrijven maakt dat niet uit, bij andere weer wel. Tevens moet je weten of je de container op je eigen terrein kunt plaatsen of dat deze op de straat moet staan. Dan heb je vaak een vergunning van de gemeente nodig.

Kosten besparen

Voor een container betaal je natuurlijk kosten. Je kunt uiteindelijk voordeliger uit zijn als je bedenkt dat je bij de milieustraat van de gemeente ook stortkosten betaalt. Bovendien: als je zelf geen aanhanger hebt, zou je die moeten huren en je moet waarschijnlijk vaak heen en weer. Een container huren is niet alleen kostenbesparend. Het scheelt ook veel tijd, die je goed kan gebruiken voor je klus.