Maak kennis met de draadloze opritverklikker

Een opritverklikker is een apparaatje dat u aanschaft om meer zicht te krijgen op wat er op uw oprit gebeurt als u niet zelf in staat bent om uw oprit in de gaten te houden. Woont u bijvoorbeeld op een boerderij en kunt u uw oprit niet in de gaten houden omdat u de hele dag werkzaam bent op het weiland? Dan kunt u een opritverklikker gebruiken om alsnog het zicht te houden op eventuele activiteiten op uw oprit. Komt er iemand op uw oprit, dan wordt deze bezoeker namelijk direct gedetecteerd door het apparaatje en wordt de aanwezigheid van het bezoek middels een geluidssignaal aan u doorgegeven. Geen onveilig gevoel meer, maar een duidelijk beeld van wat er op uw terrein gebeurt zonder dat u dure camera’s aan hoeft te schaffen.

 

Opritverklikkers: vroeger en nu

Vroeger werden er voornamelijk opritverklikkers gebruikt met een lange draad die onder de grond werd gelegd om de aanwezigheid van de opritverklikker geheim te houden. Tegenwoordig is het niet meer nodig om een draad in te graven bij het plaatsen van een detector voor uw erf, want nu bestaan er gewoon draadloze opritverklikkers. Deze apparaatjes hebben geen draad meer nodig, maar kunnen ook volledig zonder draad functioneren en op deze manier eenvoudig onzichtbaar worden geplaatst. Schaft u nu een opritverklikker aan, dan krijgt u vrijwel altijd een opritverklikker zonder draad die u eenvoudig en geheel onopvallend weg kan stoppen om uw oprit goed te beveiligen.

 

De opritverklikker: ideaal voor een boerderij

De detector voor de oprit is geschikt voor ieder erf, maar voornamelijk eigenaren van boerderijen hebben baat bij het aanschaffen van het apparaatje. Op een boerderij heeft u vaak namelijk niet alleen een groot erf, maar is bovendien de sociale controle minder groot omdat u achteraf woont en bent u vaak overdag op het land aan het werk. Hierdoor heeft u een minder goed beeld van wat er op uw erf gebeurt, waardoor mogelijk ongewenste bezoekers eenvoudiger op uw terrein kunnen komen. Wilt u dit voorkomen? Schaf dan een draadloze opritverklikker bij dierenshop.nl aan om ervoor te zorgen dat u precies weet wanneer er iemand op uw terrein komt.