Maak kennis met Packstore

Bent u als ondernemer zoekende naar een bedrijf die alle productverpakkingen voor u kan verzorgen en u daardoor veel werk uit handen kan nemen? In dat geval bent u op zoek naar de sociale werkplaats Hengelo die Packstore is. Zij hebben zich gespecialiseerd in het snel verpakken van diverse producten, groot of klein. Dit wordt gedaan door gemotiveerde werknemers die met goede moed aan de opdracht beginnen en deze succesvol voor u afronden.

Een sociale werkplaats

Een sociale werkplaats is een werkplaats waar iedereen een eerlijke en gelijke kans krijgt als het gaat om werken voor diverse opdrachtgevers. Bij een sociale werkplaats werken veelal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld vanwege een beperking. Zij kunnen bij Packstore weer deze markt betreden of hier voor het eerst mee kennismaken.

Bekijk de website

Dus bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt in de diensten die Packstore en wil u graag in gesprek gaan om te bespreken waarin zij u en uw werknemers of collega’s kunnen ondersteunen? Bezoek vandaag nog de website voor meer informatie en een compleet overzicht aan diensten. Ook kunt u hier alle belangrijke contactinformatie vinden om zo zelf contact op te nemen en uw vraag of opmerking te stellen. Ook een afspraak maken is dan uiteraard mogelijk!