Massief houten vloeren

Verfraai je huis met massief houten vloeren

Massief houten vloeren zijn veel deugdelijker dan een vloer van laminaat. Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt gaat dan ook veel langer mee. Van een massief houten vloer heb je vele tientallen jaren plezier. De vloer vraagt jaarlijks wat onderhoud om hem in goede conditie te houden. Je kunt de vloer bewerken met lak of olie om ervoor te zorgen dat het hout weer prachtig gaat glanzen. Ook kleine beschadigingen kun je vaak zelf verhelpen met speciale reparatiesets voor houten vloeren.

Een massief houten vloer is ook geschikt voor een bedrijfsruimte

Een bedrijfsruimte wordt vaak intensief gebruikt. Dat geldt dan ook voor de vloer. Je kunt daar vloerbedekking neerleggen maar de kans dat dit snel vuil wordt en slijt is groot. Massief houten vloeren gaan veel langer mee, ook bij dagelijks gebruik door meer personen. Daarom worden deze vloeren vaak gebruikt voor een kantoorruimte. Een houten vloer straalt daarnaast ook klasse en stijl uit en dat past perfect bij verschillende branches zoals bijvoorbeeld een advocatenkantoor of een notariaat.

Kies voor een duurzame houten vloer

Wil je een vloerwaar je lang plezier van hebt? Kies dan voor een duurzame vloer van massief hout. Deze vraagt weinig onderhoud, is stijlvol en gaat bovendien vele jaren mee. Een prima investering dus om je woning of kantoorruimte mee in te richten. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, kies altijd de kleur die bij de inrichting past of bij de uitstraling die het vertrek moet hebben.