Mediation in Groningen voor een gezamenlijke oplossing

Bent u op zoek naar een vorm van conflictbemiddeling waarbij er wordt gezocht naar een oplossing die voor allebei de partijen aanvaardbaar is? Dan is een mediator wellicht een goede oplossing voor u. Voor een mediator bent u bij Pacifici aan het juiste adres. Een mediator gaat samen met u en de tegenpartij op zoek naar een oplossing waarmee zowel u als de tegenpartij tevreden kan zijn. 

Wanneer een mediator?

Een mediator kan ingezet worden om tot een oplossing te komen bij allerlei soorten conflicten. Zo kan u een conflict hebben met een van uw buren, maar ook voor conflicten met bijvoorbeeld uw werkgever kunt u de hulp van een mediator het leven in roepen. Een mediator is altijd onafhankelijk en zal geen standpunt innemen. Een mediator begeleidt eigenlijk het proces om tot een aanvaardbare oplossing voor beide partijen te komen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de werking van mediation en de mogelijkheden die het biedt om conflicten op te lossen? Bezoek dan de website van dit bedrijf. Hier vindt u alle informatie omtrent mediation. Tevens kunt u hier terecht met al uw vragen. Ook als u op zoek bent naar mediation Groningen bent u hier aan het juiste adres.