Meer tijd voor ondernemer

Ben jij een ondernemer en wil jij de distributie van jouw producten uit handen geven? Dan zit je bij Packstore aan het juiste adres! Packstore werkt namelijk met de beste inpakkers van Nederland en alle werknemers zijn enorm gedreven. Op deze manier ben jij ervan verzekert dat al jouw producten altijd op een briljante wijze worden verpakt, waarna deze vervolgens wordt opgestuurd naar de klant. De klant krijgt bovendien zijn producten altijd op tijd, wat vervolgens weer een goede naam geeft aan jouw bedrijf.

Tijd voor de webshop

Jij hebt als ondernemer weer genoeg tijd voor het bijhouden van de webshop en jij hoeft je verder helemaal geen zorgen meer te maken over een goede distributie. Bovendien kan Packstore ook jouw producten opslaan in hun grote magazijnen, waardoor jij niet onwijs veel ruimte nodig hebt in jouw kantorenpand. Hierdoor heb jij alleen een kantoor nodig voor het bijhouden van de webshop en kan al het overige via Packstore gebeuren.

Sociale werkplaats in Eindhoven

Bevindt jouw onderneming zich in de omgeving van Eindhoven en wil jij graag jouw producten verpakken en de distributie via Packstore regelen? Surf dan direct naar de website van de specialist of klik op de volgende link: sociale werkplaats Eindhoven.