Mindfulness voor zweverige types?

Merk je steeds vaker dat je piekert en daarmee niet verder komt? Ben je ontevreden over jezelf en continu bezig met wat nog moet en wat aandacht vraagt? Er lijkt maar geen einde aan te komen en je snakt naar meer rust. En als die rust zich aandient pak je dan werkelijk tijd voor jezelf of verval je direct in een volgend project of een volgende gedachte die een dringende actie verwacht? Het leven loopt aan je voorbij. Of loop jij aan je leven voorbij? Is het niet tijd voor jou? Zou je niet liever met een fris brein en een positieve gemoedstoestand de regie willen voeren over je leven? Je vrij voelen en de dag blij beginnen? Met jou zijn er velen die deze wens koesteren. En gelukkig zijn er ook veel mensen die besluiten er daadwerkelijk werk van te maken. Mindfulness kan hier in helpen en een groot verschil maken. Voor iedereen.

Tevreden zijn met wat je nu doet

Met je volle bewustzijn in het moment leven. Genieten van waar je mee bezig bent zonder aan twintig andere klussen te denken. Rust in je hoofd. Meer vrijheid in je hoofd ervaren en positiever denken. Allemaal dingen die haalbaar zijn met een mindfulnesstraining. Niks zweverigs maar juist heel praktisch. Zelf doen en ervaren is de crux en je zult merken dat er verandering optreedt in je drukke hoofd en je gespannen lijf. Doordat je deelneemt in een groep zie je ook andere mensen zich ontwikkelen. Dat stimuleert!

Mindfulness werkt

Mindfulness werkt zolang jij bereid bent aan jezelf te werken. En dat het werkt is inmiddels wel bewezen. Legio mensen gingen je voor met prachtige ervaringsverhalen. Is je interesse gewekt? Schroom dan niet om je aan te melden of contact op te nemen. In juni is het mogelijk om een mindfulness training bij te wonen in Deventer. Raadpleeg één van de linkjes in deze blog of zoek met behulp van het internet naar mindfulness Deventer.

mindfulness Deventer