Mooi parket bij Maerssens Vloerenhuys

U wilt graag dat uw parket in één keer goed gelegd wordt. Natuurlijk is dat wat u wil, omdat anders het hout beschadigd kan raken Echter is dit niet eenvoudig om te doen, parket leggen. Voor het leggen van een parket zijn ervaring, vakmanschap en kwalitatieve materialen van belang. Maerssens Vloerenhuys helpt u graag met het het zoeken naar en laten leggen van kwalitatief hoogstaand parket Utrecht.

Maerssens Vloerenhuys

Bij Maerssens Vloerenhuyswerken alleen werknemers die met plezier en  passie voor het vak bij u thuis of op kantoor komen. Zij zorgen ervoor dat u een jarenlang plezier zult beleven van uw bij het Vloerenhuys gekochte parket. Het huys maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande producten en zorgt ervoor dat deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ze kunnen allerlei soorten parketten leveren, leggen en renoveren. Bij renoveren behoren onder meer schuren en lakken. Het uitvoeren hiervan vereist energie, kennis en een ervaren professional. Maerssens Vloerenhuys weet precies wat er gedaan dient te worden en zorgt ervoor dat u weer over een prachtige vloer kunt lopen. Hoe meer aandacht een parket krijgt als het gaat om onderhoud, hoe langer u van de vloer kunt genieten. Naast het aanleggen zorgt Maerssens Vloerenhuys er ook voor dat het onderhouden van uw parket uitgevoerd kan worden.

Neem snel contact op!

Wil u ook graag een parket in Utrecht of omgeving, besteld bij en gelegd door Maerssens Vloerenhuys? Twijfel dan niet langer met contact opnemen. U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.