Mooie indiase stoffen en kwaliteit

Ben jij fan van de Indiase invloeden in kleding, eten of andere manieren? Vind jij kraaltjes, spiegeltjes, vlechtjes en klosjes leuk? Houd jij van tierlantijntjes en vind jij het heerlijk om gewoon een harembroek te dragen? Dan is Hindi&Bindi een webshop voor jou!

Een hip, uniek exemplaar

De kleding van hindi&bindi is ontzettend hip maar toch ook bijzonder. De kleding is van ontzettend goede kwaliteit en ieder stuk is uniek. De prachtige ontwerpen van de kleding maar zeker ook van de tassen en andere accessoires zijn heel mooi en origineel. 

Bijvoorbeeld de Harembroek dames, ieder stuk is uniek en de stoffen komen uit Thailand of India, je zult dan ook een uniek exemplaar ontvangen en het zal voelen alsof het direct uit india is overgevlogen. Je zult je eigen stukje India of Thailand in huis hebben en de kwaliteit is prachtig door de rijke stoffen. 

Ieder kledingstuk of accessoire is uniek en zal handgemaakt worden met prachtige stoffen die zorgvuldig zijn uitgezocht en komen uit de Indiase landen. Je zult je eigen india aan je benen hebben hangen met deze heerlijke harembroeken of door prachtige Ibiza tassen. Een tas die helemaal terug is van weggeweest en jarenlang mee zal gaan. De unieke tas is handgemaakt van allerlei rijke stoffen uit Thailand of India.