Motorjas met rugprotector

Verschillende motorjassen zijn bij ons voorzien van een rugprotector. Deze hoogwaardige rugprotector is voorzien van een zachte voering die vervaardigd is uit hoog gevoelige 600D. De rugprotector in de motorjas zorgt ervoor dat de motorrijder die de motorjas aanschaft, extra bescherming heeft bij het rijden. Vooral wanneer uw klant binnenkort op motorvakantie gaat naar een land waar de kwaliteit van de wegen minder is als in Nederland, dan kan zo’n motorjas een perfecte ondersteuning zijn. Hobbelige wegen zorgen er namelijk voor dat langdurige motorritten een echte uitputtingsslag zijn. Natuurlijk kost dat sowieso wel veel energie, maar het is ook nog eens zo dat het best slecht voor de rug is om te rijden zonder rugprotector.Rugprotector motorjas

Motorjas met rugprotector voor uw klanten

Tegenwoordig wordt een motorjas met rugprotector steeds meer gebruikt omdat het gemak groter is dan het ongemak. En het scheelt ook nog eens een hoop energie tijdens het rijden. Vaak wordt er wel een beetje lacherig over gedaan onderling, maar wanneer je geen professionele rugprotector in een motorjas of onder je motorjas aandoet, zal je dit erg gauw merken tijdens het rijden. Rugklachten kunnen het gevolg zijn en dat is natuurlijk voor niemand fijn. Wij vinden het erg belangrijk dat u de juiste producten voor uw klanten kan aanbieden. Motorjassen met rugprotector zijn hierbij een zeer goede ondersteuning. Wilt u uw klanten ook het beste beiden, dan raden wij u aan uw bedrijf op te geven als dealer. Dan beoordelen wij of uw bedrijf in aanmerking komt, maar u mag zich altijd aanmelden natuurlijk.

Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en het assortiment uit te breiden. Heeft u advies nodig over motorkleding voor het seizoen of over de motorjassen met rugprotector? Dan raden wij aan om even contact op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen!