Muurschildering in uw babykamer door Rik

Als u een kleine op komst heeft, dan heeft u natuurlijk het allerbeste met dit kindje voor. Dit op het gebied van onderwijs, kleding, voedsel en natuurlijk een mooie en veilige babykamer. Met de babykamer kan ik uw helpen, niet op het gebied van veiligheid, maar wel op het gebied van het uiterlijk. Dit omdat ik u aanraad om een muurschildering in uw babykamer te laten maken door Rik.

Muurschildering van Rik

Rik begon ooit als schilder als hobby, maar kreeg steeds meer opdrachten van kennissen. Zo is zijn hobby uitgegroeid tot zijn baan en maakt hij muurschilderingen door heel Nederland. Niet alleen voor babykamers, maar ook voor in uw hal, slaapkamer of woonkamer. Rik zal eerst met een potlood de details op de muur aanbrengen. Soms gaat dit met behulp van een beamer. Daarna zal dit ingekleurd worden met verf. Deze verf is geurloos en snel droog, zodat u gewoon in deze kamer kunt wonen en slapen. Het eindresultaat zal prachtig zijn. Zo heeft u een unieke en persoonlijke sfeer in huis!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de schilderingen, Rik zijn werkwijze en de kosten? Ga dan naar de website voor informatie. Contact opnemen voor vragen of een afspraak kan ook via de website.