Muurstickers als muurdecoratie

Ik was al een tijdje op zoek naar manieren om mijn interieur op te frissen, maar ik wilde niet teveel geld uitgeven en ik wilde ook niet al te veel ruimte inleveren. Ik heb immers maar een klein studentenkamertje en dan is alle ruimte waar je niets neerzet of ophangt mooi meegenomen. Na het lezen van inspiratieblogs kwam ik op het idee om muurstickers te gebruiken als muurdecoratie en dat heb ik ook gedaan. Ik heb online stickers gekocht en op de muren van mijn kamertje geplakt. En dat is leuk geworden, joh!

Muurstickers zijn in opkomst

Muurstickers zijn steeds meer in opkomst in de Nederlandse interieurs. Niet alleen zijn ze een welkome afwisseling in muurdecoratie, maar ook in praktisch opzicht zijn muurstickers een revolutie. De sticker wordt op de muur bevestigd en blijft daar, uiteraard, ook plakken. Dit in tegenstelling tot schilderijen en fotolijsten die uitsteken en waar je je aan kunt stoten. Met een muursticker is dat niet het geval en doordat deze niet uitsteken, is er ook geen ruimteverlies meer.

Voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd geraakt in muurteksten, -stickers en andere -decoratie? Bekijk vandaag nog de website voor het gehele assortiment aan muurstickers en zie welke mogelijkheden bij jou, je smaak en je inrichting passen. Hier vind je ook de contactinformatie, zodat je ook al je vragen en opmerkingen kwijt kunt.