Ochtendrituelen

Ieder mens is anders en dat geldt zeker ook voor hun ochtendrituelen. Waar de een uitgerust en vrolijk wakker wordt, heeft de ander een ochtendhumeur waar je u tegen zegt. Maar welke types zijn er precies.. wij zetten ze voor je op een rijtje. Welk type ben jij?

 

  1. De uitslaper

De wekker beschouw jij als je grootste vijand. Het liefst gooi je dat ding nog een keer je kamer uit. Maar helaas, je hebt hem echt nodig. Maar dat echt op tijd komen, heb je inmiddels wel losgelaten. Vijf minuutjes later is toch nog steeds wel op tijd vind jij. Als je ziet dat je toch al te laat gaat komen, waarom zou je dan je best nog doen?

 

  1. De stresskip

Jij lijkt zeker op de uitslaper, maar het verschil is dat jij op tijd moet komen en de uitslaper dat allang los heeft gelaten. Jij zet alles op alles om de trein op tijd te halen of de vergadering op tijd binnen te stappen. Helaas doe je dit wel in een oververhitte, zeer gestreste status en moet je hier eerst een kwartier van bijkomen voordat je jezelf weer bent.

 

  1. De vroege vogel

Waar andere mensen het liefste hun ochtenden in bed doorbrengen, sta jij al rond half zeven of eerder naast je bed. De ochtend is jouw favoriete deel van de dag. Alles is nog lekker rustig, de vogeltjes beginnen net met fluiten en je hebt alle tijd om een lekker ontbijtje te maken voor jezelf. Kies ook voor een lekker kopje koffie in de ochtend, lekker makkelijk met koffiecups. Je kunt ook een keer kiezen voor een dolce gusto cups proefpakket zodat je allerlei verschillende smaakjes kunt proberen.

 

  1. De planner

Jij bent voorbereid op alles. Al je spullen liggen al klaar en het enige wat jij ’s ochtends hoeft te doen is uit je bed rollen.