Onderhoud kantelpoort

Om de betrouwbaarheid van je kantelpoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren aan je kantelpoort. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Hierdoor kunnen zaken als scheef hangende poorten en niet sluitende kantelpoorten voorkomen worden. Dit kan in de toekomst grote en dure reparaties voorkomen.

Hoe worden de kantelpoorten onderhouden 

Onze goed opgeleide servicetechniekers  kunnen alle types garagepoorten, kantelpoorten, poorten met inloopdeur, sectionaalpoorten en openslaande garagepoorten van alle merken preventief onderhouden en controleren. Hierbij inspecteren zij onder andere de veiligheid en de algemene staat van de poort en repareren of vervangen de onderdelen indien nodig. Hierdoor zorgen de techniekers ervoor dat herstellingen preventief verholpen worden, waardoor toekomstige grote en dure reparaties uitgesteld kunnen worden.

Hoe kun je je kantelpoort onderhouden?

Wil je graag dat je kantelpoort onderhouden wordt om zo de levensduur te verlengen, de betrouwbaarheid te vergroten en kansen op storingen en slijtage verkleinen? Laat dan je kantelpoort professioneel onderhouden door de gecertificeerde monteurs van ROMASS. De onderhoudsprofessionals van ROMASS onderhouden je kantelpoort op een professionele manier en zo stellen wij de werking van je deur veilig.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt op onze site.