Onderhoud rolpoort

Om de betrouwbaarheid van je rolpoort te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren aan je rolpoort. Door de regelmatige controle kan de technieker snel ingrijpen als er iets mis is. Hierdoor kunnen zaken als scheef hangende poorten en niet sluitende rolpoorten voorkomen worden. Dit kan in de toekomst grote en dure reparaties voorkomen.

Hoe worden de rolpoorten onderhouden? 

Onze goed opgeleide servicetechniekers  kunnen alle types garagepoorten, kantelpoorten, poorten met inloopdeur, sectionaalpoorten en openslaande garagepoorten van alle merken preventief onderhouden en controleren. Hierbij inspecteren zij onder andere de veiligheid en de algemene staat van de poort en repareren of vervangen de onderdelen indien nodig. Hierdoor zorgen de techniekers ervoor dat herstellingen preventief verholpen worden, waardoor toekomstige grote en dure reparaties uitgesteld kunnen worden.

Hoe kun je je rolpoort onderhouden?

Wil je graag dat je rolpoort onderhouden wordt om zo de levensduur te verlengen, de betrouwbaarheid te vergroten en kansen op storingen en slijtage verkleinen? Laat dan je kantelpoort professioneel onderhouden door de gecertificeerde monteurs van ROMASS. De onderhoudsprofessionals van ROMASS onderhouden je rolpoort op een professionele manier en zo stellen wij de werking van je poort veilig.

Onderhoud aan een rolpoort zorgt ervoor dat de kans op een interventie wordt verkleind. Indien er toch een interventie optreed aan uw rolpoort staan onze techniekers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om een herstelling uit te voeren. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers in heel België zijn we altijd bij u in de buurt om een interventie op te lossen.

Maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt op onze site.