Onderhoud schuifpoorten

Om de kans op problemen met uw schuifpoorten te verkleinen kunt u jaarlijks onderhoud laten uitvoeren aan de poorten. ROMASS Business is al jaren de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriepoorten, schuifpoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zorgen ervoor dat uw poorten goed worden onderhouden zodat de kans op een storing wordt verkleind.

Onderhoud schuifpoorten

Schuifpoorten zijn voor veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Wanneer deze niet goed meer functioneren of zelfs defect zijn, kan dit vervelende gevolgen hebben. Om de kans op een interventie te verkleinen kunt u jaarlijks uw schuifpoorten laten onderhouden door een onderhoudsspecialist. De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

ROMASS Business biedt verschillende servicepakketten aan waarbij uw firma jaarlijks onderhoud ontvangt aan uw schuifpoorten. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag naar uw firma toe om de poorten te onderhouden. Ze onderhouden en keuren de schuifpoorten volgens de wettelijke normen. Om de veiligheid van werknemers te kunnen waarborgen is het wettelijk verplicht om schuifpoorten en industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de NEN normen. ROMASS Business keurt en onderhoud poorten op basis van de vastgestelde normen, waardoor u met een onderhoudscontract voldoet aan de eisen.

Tijdens een onderhoudsbeurt gaan de techniekers uw schuifpoorten nalopen en onderhouden. Indien er onderdelen zijn die vervangen moeten worden, kan dit direct op locatie uitgevoerd worden. Dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen kunnen onze techniekers versleten onderdelen direct op locatie vervangen. Naast dat jaarlijks onderhoud ervoor zorgt dat de kans op een storing wordt verkleind, zorgt het ook voor een kostenbesparing. Door de schuifpoorten in goede conditie te houden, heeft u minder kosten die komen kijken bij een herstelling. Daarnaast kunnen we bij een interventie snel schakelen omdat we uw schuifpoorten kennen.

Technieker inschakelen

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen voor onderhoud aan uw schuifpoorten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Een van onze adviseurs neemt contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Afhankelijk van het aantal schuifpoorten en uw wensen en eisen, stellen wij een voorstel voor u op voor jaarlijks onderhoud aan uw schuifpoorten. Met een onderhoudscontract van ROMASS Business kunt u ook gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u een urgente of kritisch probleem heeft met uw schuifpoorten, staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om de interventie op te lossen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.