Opslag van spullen

Voor een goede opslag van spullen kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de mogelijkheid om opslag te krijgen als particulier of als zakelijke klant. Er zijn verschillende situaties waarin het mogelijk is dat u een opslagcontainer kunt gebruiken. Een voorbeeld is dat er een verbouwing zal plaatsvinden en men graag de inboedel weg wil hebben uit het huis. Dat kan men verlangen vanwege het stof, het puin en de verf waarmee meubels en andere bezittingen mee in contact kunnen komen.

Verder kan men opslag goed gebruiken in situaties waarin men gaat verhuizen. Dat kan zijn, omdat er bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook nog geen mogelijkheid is om de bezittingen kwijt te kunnen op de nieuwe locatie. Of men heeft een magazijn waar men te maken heeft met seizoensgebonden artikelen die wisselen in vraag. Dan kan wat extra opslag handig zijn.

Opslaan op een veilige methode

Men kan spullen opslaan op een veilige methode. Daarbij kan men voor opslag kiezen op een beveiligd terrein. Zo is het mogelijk om ons eerst een opslagcontainer te laten bezorgen. Deze kunt u dan op uw eigen tempo vullen met uw inboedel. Bent u eenmaal klaar met het inladen dan kunt u ons een seintje geven. We komen dan zo spoedig mogelijk de container voor de opslag ophalen. We leveren dat af op de plek waar al onze andere opslagboxen staan. Wilt u dus een goed opbergplek, kom dan naar ons. Wij beveiligen op onze eigen locatie de opslag waardoor u er geen omkijken meer naar hebt. Verder kunnen we ervoor zorgen dat alles verwarmd blijft. Kies daarom voor onze diensten wat betreft opslag.

Meer weten over onze diensten

Wilt u meer dan alleen opslag van spullen? Dan kunt u gebruikmaken van onze diensten. Zo kunt u bij ons terecht om een verhuizing te regelen. De oplossingen die onze vakmensen u kunnen aanbieden besparen u tijd. Kies daarom voor onze opslag en overige diensten.