Opzoek naar een afvalcontainer?

Ben je bezig met de tuin of ben je aan het verbouwen? Vaak komt er veel bij kijken, zoals de vraag waar je met het afval naar toe moet. Waar laat je het terwijl je bezig bent? Niets zo praktisch dan een container huren. Een container geeft de mogelijkheid om het afval netjes af te voeren, maar ook om het netjes op te slaan zolang je nog in de weer bent. Er zijn diverse containers te huur, zodat je altijd een container kan vinden die het beste bij jouw werkzaamheden past.

Verschillende maten

Bij een container huren omgeving Losser heb je de keuze uit meerdere maten. Zo is er de keuze uit containers van 4, 6 of 10 m3. Ook kan je kiezen uit een container voor bouw- en sloopafval of voor groenafval. Maar ook hout en grond kan ingeleverd worden. Bij het huren van de container, ben je namelijk meteen van alle rompslomp af. De container wordt netjes bij jou afgeleverd en opgehaald. De verwerking verzorgen wij verder voor je. Dit zit allemaal al bij de huurprijs in.

Minder groot

Zijn de dingen die je aanpakt minder groots, maar heb je wel tijdelijk te weinig ruimte in je eigen afvalcontainer? Dan is er ook een oplossing: rolcontainers zijn er namelijk ook. Deze zijn er in verschillende afmetingen. De kleinste heeft een inhoud van 240 liter en dit loopt op tot 1600 liter. Deze containers zijn ook prima geschikt om bijvoorbeeld oud papier in te verzamelen. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk nog groter.