Organiseren van gametoernooi met Games5

Houd jij ook zo van gamen? Bijvoorbeeld van de spellen FIFA en Call of Duty? Dan is het organiseren van gametoernooi vast iets wat voor jouw als muziek in de oren klinkt. Dit kun je doen samen met het bedrijf Games5. Jij regelt 32 of 64 gamers en een locatie en Games5 zorgt voor de rest. Prima idee voor een vriendengroep, vereniging of zelfs als bedrijfsuitje. Ga naar de website om direct een gesprek aan te vragen of lees eerst door voor meer informatie.

Hoe het werkt

Games5 is een bedrijf wat gametoernooien met en voor jouw kan organiseren, overal in Nederland. Jij bent degene die 32 of 64 gamers regelt en een locatie uitzoekt. Games5 regelt apparatuur, de game en dergelijke. Je zult samen met Games5 rond de tafel gaan om mogelijkheden te bespreken, advies te krijgen en vragen te beantwoorden. Het is een kans om op een unieke locatie en op een fantastisch airscreen de game ervaring van je leven te hebben, en dat met al je vrienden en kennissen. Je betaalt vanaf 12,50 per persoon voor het toernooi plus benzinekosten om de apparatuur en dergelijke te komen brengen.

Meer weten?

Wil jij meer weten over hoe het werkt? Of ben je direct geïnteresseerd in het organiseren van een toernooi? Ga dan naar de website van Games5 voor alle informatie en voor contactgegevens.