Overheaddeur en industriedeur service nodig? Neem dan contact op met ROMASS Business

ROMASS Business biedt verschillende serviceovereenkomsten aan voor handmatige of elektrische overheaddeuren en industriedeuren. Met een serviceovereenkomst bij ROMASS Business ontvangt u jaarlijks onderhoud aan uw overheaddeuren en worden ze ook volgens de wettelijke normen gekeurd. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt en keuring heeft u met een serviceovereenkomst ook toegang tot onze 24/7 storingsdienst. Indien er toch onverhoopt een storing ontstaat aan een van de deuren, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar onze ervaren monteurs inschakelen. Maar waarom moet u kiezen voor de service van ROMASS Business? Hieronder worden verschillende redenen genoemd waarom u de industriedeur service van ROMASS Business moet inschakelen.

1. Alle merken en typen overheaddeuren en industriedeuren

Dankzij onze universele werkwijze met universele onderdelen van A-kwaliteit kunnen wij alle merken en types deuren onderhouden, keuren en repareren. Of u nu een Novoferm, Crawford of een Assa Abloy deur heeft, onze monteurs kunnen ze onderhouden en repareren. Al onze monteurs hebben een ruime voorraad van serviceonderdelen bij zich in de servicebus, waardoor bij 90 procent van de storingsmeldingen het probleem direct op locatie opgelost kan worden. Indien er onderdelen besteld of op maat gemaakt moet worden, duurt de reparatie langer. We beschikken in onze werkplaats over onderdelen zoals veren en panelen die we op maat kunnen maken. Indien nodig wordt het dezelfde dag nog gemaakt en de volgende dag op transport gezet. Dankzij de juiste onderdelen en eigenwerkplaats kunnen wij onze klanten snel en vakkundig helpen.

2. U voldoet aan de wettelijke vereisten van de Ri&e

Bij het afsluiten van één van onze servicepakketten zorgen wij voor alle jaarlijkse onderhoudsbeurten en keuringen volgens de laatst geldende wettelijke keuringsvoorwaarden. U kunt er zo altijd zeker van zijn, dat alle toegangssystemen voldoen aan de wettelijk gestelde normen. Uiteraard ontvangt u van ons alle certificaten en bijbehorende documentatie.

3. Veiligheid

De wettelijk normen en verplichtingen zijn er niet voor niets. Zij waarborgen veiligheid en dat is exact wat ROMASS Business altijd voor ogen heeft. ROMASS Business stelt derhalve hoge eisen aan de monteurs. Alle monteurs zijn VCA-gecertificeerd, dit om uw veiligheid en die van henzelf te waarborgen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Alle monteurs weten hoe onveilige situaties te herkennen en zijn uiterst bekwaam in het nemen van de juiste (voorzorgs)maatregelen.

4. 24/7 overheaddeur service

Indien er toch onverhoopt een storing ontstaat aan een van de industriedeuren of overheaddeuren staan onze monteurs voor u klaar om het probleem op te lossen. Door de deuren goed te onderhouden, wordt de kans verkleind dat er een storing ontstaan. Echter kan het altijd voorkomen dat er een ongeluk gebeurd waardoor de industriedeur beschadigd raakt. Bijvoorbeeld doordat er een heftruck tegen aan is gereden. Wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt aan een defecte overheaddeur.

Naast deze 4 redenen, zijn er nog talloze, andere redenen waarom het afsluiten van een servicepakket bij ROMASS Business een goede keuze is. Zo kan ROMASS Business bogen op ruim 20 jaar ervaring, kunnen de techniekers uit de voeten met alle typen en merken bedrijfsdeuren en staan ze 24/7 voor u klaar.

Wilt u meer informatie over de serviceovereenkomsten van ROMASS Business. Neem dan een kijkje op business.romass.nl