Poort maken binnen 2 uur

Wanneer u een kapotte poort heeft wilt u deze zo snel mogelijk hersteld hebben. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze over de juiste kennis beschikken om een poort binnen 2 uur op locatie te maken. ROMASS is al meer dan 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten. Of het nu gaat om een kantelpoort, sectionaalpoort of een elektrische garagepoort. Onze techniekers herstellen ze allemaal

Poort maken op locatie

U kunt ROMASS inschakelen wanneer uw poort defect is en u wilt dat deze vakkundig wordt hersteld. Door slecht onderhoud en intensief gebruik gaan de onderdelen van een poort slijten waardoor problemen kunnen ontstaan. Veel voorkomende problemen zijn, een defecte motor, kapotte loopwielen, gebroken veer, gebroken kabel of een handzender die niet meer werkt. We gaan eerst proberen of we de versleten onderdelen kunnen herstellen. Indien dit niet meer mogelijk is, gaan we de kapotte onderdelen vervangen. Onze techniekers beschikken over een mobiele werkplaats met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken poorten zoals kabels, handzenders en loopwielen. Indien uw garagepoort veer is gebroken, meet de technieker allereerst de juiste maten op. De maten worden doorgegeven aan ons Spare Parts Centre waar de veer op maat wordt gemaakt.

Tips voor het voorkomen van defecte poorten

U kunt een aantal stappen ondernemen om in de toekomst de kans op problemen met een poort te verkleinen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud door een specialist ervoor dat poorten in topconditie blijven. Slijtage aan de onderdelen van een poort wordt vertraagd, zodat de kans op een storing afneemt. Daarnaast kunt u zelf de poort onderhouden door regelmatig de panelen schoon te maken en ervoor te zorgen dat er geen vuil bij de onderdelen kan komen. Vuil kan ervoor zorgen dat onderdelen eerder gaan slijten of kapot gaan. Als laatste tip adviseren we om direct contact op te nemen met een poorten technieker wanneer uw poort niet meer goed functioneren.

Poort hersteller inschakelen

Bij ROMASS kunt u via de website een aanvraag indienen om een technieker op locatie in te schakelen. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in om uw poort te maken. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. Een van onze vakkundige techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Voor meer informatie over het vakkundig maken van poorten kunt u contact met ons opnemen of op onze website terecht.