Populaire kledingmerken van dit moment

Je zult misschien weleens van het merk Black Bananas hebben gehoord. Ze hebben heren- en dameskleding die er niet alleen heel hip, maar ook heel comfortabel zijn. Bij hun bij je echt terecht voor kleding die je aan zou trekken in je vrije tijd of wanneer je sportief bent. Ze zitten comfortabel en zijn in verschillende maten te krijgen.

De webshop is heel simpel en gemakkelijk mee om te gaan. Je kunt snel nagaan welke kledingstukken ze hebben en wat ze verder nog te bieden hebben. Zo zul je meteen zien waar de T-shirts, hoodies, broeken, shorts, tassen en petten te vinden zijn. Als je op een item klikt zul je meteen kunnen nagaan welke maten ze hebben, uit welk stof het bestaat, hoeveel het kost en hoeveel punten je krijgt wanneer je het koopt. Hier kom ik zo weer op terug.

De maten gaan van extra small tot extra large en je kunt de kledingstukken gemakkelijk combineren. Het design van ze is heel minimalistisch. Je ziet misschien een kleine Black Bananas logo aan de bovenkant van de t-shirt. Bij andere shirts is de logo groter en komt het in een aantrekkelijk design. Bij de broeken zie je een kleurrijke streep aan de zijkant met de logo erop. Voor de rest ziet het er heel simpel uit. Ideaal voor mensen die geen kledingstukken willen die de aandacht teveel trekt.

Bij aankoop van een item krijg je punten. Hoe meer kleren je koopt, hoe meer punten je krijgt. Als je genoeg gespaard hebt, kun je de punten omzetten in euro’s en ook een item daarmee kopen. Dat is dus iets leuks om naar uit te kijken.

Bekijk het zelf op Forza.nl