Prachtige shutters aanschaffen en laten installeren

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie en wilt u graag schutters aanschaffen en laten installeren? Kies dan voor shutters van Droomshutters. Hier kunt u terecht voor prachtige shutters tegen een leuke prijs. Het installeren van de shutters zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om dit zelf te doen. Hierdoor zal de prijs nog aantrekkelijker worden. 

Shutters

Bij Droomshutters heeft u keuze uit verschillende houten shutters. Zo zijn de shutters verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u zelf shutters kiezen die goed passen bij de rest van het interieur van uw woning. Daarnaast kent het bedrijf ook diverse lameltypen. Als u ervoor kiest om shutters aan te schaffen is het erg belangrijk dat het inmeten op een correcte manier gebeurt. Daarom komen de vakkundige medewerkers van Droomshutters graag bij u langs om dit te doen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Ook krijgt u bij Droomshutters  maar liefst drie jaar garantie.

Afspraak maken

Dus heeft u interesse en zou u graag een afspraak willen maken om de houten shutters in te laten meten? Neem dan direct een keer contact op. De gegevens om een afspraak te maken vindt u op de website van Droomshutters. Hier vindt u tevens een overzicht van mogelijkheden.