Professionele en snelle rolluiken reparatie

Professionele en snelle rolluiken reparatie

Voor snelle en vakkundige rolluiken reparatie kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bij ROMASS terecht. De speciale rolluiken service monteurs wonen en werken door heel Nederland waardoor wij u een snelle service kunnen bieden. Er is altijd wel een monteur bij u in de buurt beschikbaar om de reparatie aan uw rolluik uit te voeren.

Veel voorkomende storingen aan rolluiken zijn:

  • motoren die niet meer werken
  • pantsers die uit de geleidingen zijn gelopen
  • afstandsbedieningen die niet meer werken
  • oprolmechanismes die niet meer oprollen
  • en nog veel meer

de rolluiken monteurs van ROMASS hebben veel kennis van alle types en merken rolluiken waardoor snelle en professionele reparaties niet meer dan normaal zijn bij ROMASS. Uw storing aanmelden bij ROMASS kan op ieder moment en wanneer het u het beste uitkomt.

Meld uw storing aan via romass.nl en vul het volledige formulier in. Geef aan om wat voor rolluik het gaat, wat de storing inhoudt en wanneer u een monteur wilt ontvangen. Dit alles wordt in behandeling genomen bij ROMASS. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om de aanvraag te bespreken en te bevestigen.  De rolluiken reparatie wordt vervolgens door de monteur uitgevoerd waarna u het rolluik meteen weer in gebruik kunt nemen.