Regel Uw Crematie

Professioneel een crematie regelen. Dat kan bij van Ballegooijen Uitvaartverzorging.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf is in 1968 opgericht door H.P van Ballegooijen, en heeft sindsdien al zijn kwaliteiten behouden, die doorgegaan zijn naar de 2de en 3rde generatie. Het enige wat is veranderd is ons werkgebied, dat is uitgebreid van alleen Rotterdam en omstreken naar geheel Zuid-Holland en sinds 2014 ook gedeeltes van de provincies Utrecht en Noord-Brabant.

Wij helpen u met de kwaliteit, zorg en aandacht die een Crematie verdient. Wij helpen u voor, tijdens en na de crematie zo goed mogelijk bij uw verlies. Wij stellen het belang van onze klanten voorop, en behandelen elke cli├źnt op een unieke manier, waarop zij het willen. Ook geven wij u eerlijke informatie, Vertrouwen en kwaliteit.

Ook zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Op ons telefoonnummer zal altijd iemand klaar staan om u te helpen.

Wat moet er gebeuren voor u ons belt?

Bel altijd eerst de huisarts. Die komt dan de dood constateren en overhandigd dan de overlijdingspapieren aan u. Die kunt u dan afgeven bij de gemeente, waarna u ons kunt bellen. Vanaf dat moment stappen wij in om de crematie volledig te plannen en de lasten van uw schouders te halen.