Reparatie rolluiken Rotterdam

Reparatie rolluiken Rotterdam gezocht?

Ben je opzoek naar een bedrijf die je kan helpen bij reparatie van rolluiken in Rotterdam? Dan ben je opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar reparatie en onderhoudsspecialist van rolluiken, garagedeuren en industriedeuren. Door ons uitgebreide netwerk aan monteurs zijn wij al binnen 2 uur ter plaatste om de storing aan uw rolluik te repareren. Wij staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar om storingen en schades te repareren.

Een van de meest voorkomende storingen aan rolluiken zijn: ze gaan niet meer open of dicht, de lamellen zijn kapot of de motor is kapot. Onze monteurs hebben in hun servicebus een ruime voorraad van verschillende onderdelen waardoor bij 95% van onze storingen deze direct gerepareerd kunnen worden. U kunt de rolluik weer optimaal gebruiken.

Online reparatie rolluiken aanmelden

Wilt u een reparatie voor uw rolluik online aanmelden in Rotterdam? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een reparatie aanmelden door het formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de definitieve afspraak in te plannen. Wanneer de reparatie aan uw rolluik is uitgevoerd, ontvangt u van de monteur een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik u naar de website van ROMASS.