Roldeur maken met ROMASS

Roldeur maken? ROMASS helpt u hier graag bij. Een defecte roldeur is altijd erg vervelend en het liefst wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost is. De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd over heel Nederland. Dit betekent dat er altijd een monteur bij u in de buurt is waardoor we snel op locatie kunnen zijn.

Roldeur maken

Storingen aan roldeuren worden vaak veroorzaakt door intensief gebruik en/of slecht onderhoud. Hierdoor ontstaat er slijtage en gaat een roldeur kapot. De kans op slijtage kunt u verlagen door jaarlijks u roldeuren te laten onderhouden (dit is mogelijk bij ROMASS) of door de roldeuren zelf goed schoon te houden. Op het moment dat u alsnog een storing heeft aan uw roldeur dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar aankloppen bij ROMASS voor professioneel hulp. De monteurs van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen roldeuren. De monteurs beschikken ook over een servicebus met een groot voorraad aan onderdeel, waardoor ze in staat zijn om 95% van de reparaties ter plaatse te verrichten.

ROMASS vind niks belangrijker dan de veiligheid van zowel de klanten als de monteurs. Om voor veiligheid te kunnen zorgen zijn alle monteurs van ROMASS VCA-gecertificeerd.

Monteur inschakelen

Bent u opzoek naar een professionele monteur voor het maken van uw roldeur? Schakel dan direct ROMASS in voor een reparatie. U kunt via onze website gemakkelijk binnen een paar minuten een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen, hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail. Ten slotte komt een monteur van ROMASS bij u op locatie langs om uw storing op te lossen.

Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Geen probleem, u kunt bellen naar 085-7822730