roldeuren maken

Snel roldeuren maken bij ROMASS in Nederland

Bij ROMASS bent u aan het juiste adres om uw roldeuren te laten maken. ROMASS is al 20 jaar de vakspecialist in het maken van roldeuren van elk type merk. Wij lossen zo snel mogelijk uw storing op waardoor u zo min mogelijk last heeft van uw storing. ROMASS heeft een heel uitgebreid netwerk van professionele monteurs waardoor er altijd een monteur snel ter plekke is om de storing te kunnen verhelpen.

Veel voorkomende storingen bij roldeuren zijn:

  • roldeuren die veel geluid maken bij het openen en sluiten, de roldeuren reageren niet op de stroomvoorziening;
  • de roldeuren hangen scheef, de roldeuren zakken of stijgen iets na het spotzetten;
  • de roldeuren sluiten niet meer;
  • de afstandsbediening van de roldeuren doen het niet meer

Voor al deze problemen kunt u terecht bij ROMASS om uw roldeuren te laten maken. Maar ook wanneer er andere storingen zijn kunt u bij ROMASS terecht voor uw problemen.

Roldeuren maken 

Wilt u uw roldeuren laten maken? Dan kunt u online een afspraak maken om een monteur bij u langs te laten komen. De monteurs van ROMASS wonen en werken door heel Nederland, zodat ze snel bij u ter plaatse kunnen zijn om uw probleem te kunnen verhelpen en u zo snel mogelijk van het probleem af bent. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen meld je snel en eenvoudig online een storing aan. We nemen zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak in te plannen.