Rolluiken reparatie Eindhoven

Monteur nodig voor een rolluiken reparatie in Eindhoven?

Het is erg vervelend als je rolluiken het niet meer doen. Zo kan er een deuk in de rolluik zitten,  kan de motor zich gaan begeven of gaat de rolluik niet meer naar beneden.  In deze gevallen is een reparatie nodig. Het is onveilig om deze reparatie zelf te doen. Daarom is het raadzaam om de rolluiken reparatie over te laten aan een professionele monteur uit Eindhoven. Er is geen levensduur te geven aan rolluiken. De levensduur hangt af van hoe vaak de rolluiken gebruikt wordt, de mate van onderhoud en het gewicht van je rolluiken.  Wanneer de rolluiken nog niet 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om de rolluiken te laten repareren. Wanneer de rolluiken wel ouder is dan 15 jaar, is het beter om een nieuwe rolluiken aan te schaffen.

Wat kan ROMASS jou bieden?

ROMASS biedt rolluiken reparaties aan voor alle types en merken rolluiken in Eindhoven. De professionele en erkende monteurs van ROMASS repareren zowel elektrische rolluiken als garagerolluiken. Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Wanneer je een afspraak maakt zal de monteur binnen 2 uur ter plaatse zijn om je rolluik zo goed mogelijk te repareren.

Online een afspraak inplannen

Bij ROMASS kan je zowel online als telefonisch een afspraak inplannen voor een reparatie van je rolluiken in Eindhoven.Via het aanmeldingsformulier op onze website kan je aangeven om wat voor type rolluik het gaat en wat je voorkeursdagen zijn voor de reparatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de definitieve afspraak in te plannen.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik u naar onze website.

Voordelen van goedwerkende rolluiken

Na de rolluik reparatie functioneert je rolluik weer optimaal. Dit levert een aantal voordelen voor je op. Zo zorgt een goedwerkende rolluik ervoor dat je huis beter beveiligd is en daarmee wordt de kans verkleind op een inbraak. Tevens zorgt een goedwerkende rolluik voor een betere isolatie wat leidt tot minder energieverlies. Dit effect heeft een positieve werking op de energiekosten.