Rolluiken repareren/herstellen | ROMASS helpt

Het kan zomaar voorkomen dat de techniek van een rolluik je in de steek laat en je elektrisch bedienbare rolluik ineens niet meer open of dicht wilt. Wanneer hiervan sprake is, is een rolluiken reparatie onvermijdbaar. Het kan zijn dat het luik niet goed meer is afgesteld waardoor hij niet meer open of dicht gaat. Het kan ook zijn dat je rolluik motor defect is waardoor het luik niet meer omhoog of omlaag gaat. Om zo min mogelijk overlast te hebben is het verstandig om zo snel mogelijk een erkende reparatie bedrijf in te schakelen. ROMASS is een erkend rolluiken en garagedeuren bedrijf die werkzaam is in heel Nederland. Ze kunnen alle merken en typen rolluik herstellen.

Een spoed reparatie

Bij ROMASS kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week een storing aanmelden aan je rolluik. De planning neemt zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Dit kan meestal dezelfde dag nog of binnen 48 uur. De planning probeert altijd rekening te houden met uw voorkeursdagen tijdens het inplannen. Een van de ervaren rolluiken monteurs van ROMASS komt op de afgesproken dag en tijdstip langs voor de reparatie. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor de meeste storingen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Er zijn een aantal redenen waarom een elektrisch rolluik niet meer goed functioneert. Hieronder zie je een overzicht van de meest voorkomende problemen:

  • Krakende of piepende buismotor
  • Defecte buitmotor
  • Lamellen uit de rail of kapot
  • Afstandsbediening werkt niet meer

Het maken van online een afspraak

Het begint met het maken van een online afspraak. Dat kan altijd: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dat is makkelijk en het kost slechts 1 minuut van je tijd!

  • Ga naar www.romass.nl/rolluiken-reparatie-nederland en klik op “online afspraak maken” rechts bovenin de hoek van de website;
  • Selecteer: “particulier” en volg daarna de 7 stappen die aangegeven worden;
  • Tijdens die 7 stappen, kun je aangeven wat voor garagepoort je hebt (kantel, schuif, elektrisch gediend of handbediend), wat het probleem precies is en wat jouw gegevens zijn;
  • Geef jouw voorkeursdagen aan (de dagen waarop je zelf aanwezig kunt zijn bij de herstelling, zodat onze planning daar rekening mee kan houden) en rond de aanvraag af.