ROMASS garagedeur service

De ROMASS garagedeur service is al ruim 20 jaar actief in het repareren en onderhouden van alle merken en typen garagedeuren in heel Nederland en Belgiƫ. Onze monteurs zijn gevestigd in heel Nederland waardoor er in het geval van een spoedreparatie binnen 2 uur een monteur op locatie kan zijn. Voor een reparatie op locatie hebben de monteurs veel onderdelen op voorraad waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost kan worden.

Garagedeur service

U kunt onze garagedeuren service inschakelen wanneer u een storing heeft of u een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren. Dagelijks gebruik van de deuren kan ervoor zorgen dat onderdelen gaan slijten en de deur op den duur minder goed gaat functioneren of zelfs kapot gaat. Dit kan vervelende situaties opleveren. Om de kans hierop te verkleinen adviseren we om uw garagedeuren jaarlijks te laten onderhouden door een specialist. Onze monteurs onderhouden een garagedeur en kunnen tijdens een onderhoudsbeurt voorkomen dat er een storing ontstaat. De veren worden opnieuw gemeerd en goed afgesteld. De kabels worden gecontroleerd en de loopwielen en scharnieren worden onderhouden zodat ze minder snel slijten. Indien er onderdelen zijn die vervangen moeten worden om problemen te voorkomen, wordt dit altijd in overleg met de klant gedaan.

Als u toch een storing heeft aan uw garagedeur staan onze monteurs 24 uur per dag klaar om de problemen op te lossen. Ze zijn professioneel getraind om alle problemen met een garagedeur op te lossen. Of het nu gaat om een gebroken veer, een defecte motor of kabels die zijn gebroken. Onze monteurs lossen het op. Ze beschikken over een servicebus met reserveonderdelen van alle merken deuren waardoor versleten onderdelen direct vervangen of gemaakt kunnen worden.

ROMASS inschakelen

Wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen voor een reparatie of onderhoudsbeurt? Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Hier kunt u een online formulier invullen waarin u aangeeft of u een onderhoudsbeurt wilt ontvangen of een storing heeft. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail.

Meer informatie over onze storingsdienst of onderhoudsservice kunt u vinden op onze website.