ROMASS | Uw partner voor een snelle industriedeur reparatie

Industriedeuren, of ook wel sectionaaldeuren genoemd, komen veel voor bij bedrijven met grote magazijnhallen, productieruimtes en industriecomplexen. Daarnaast kan een kleiner bedrijfspand ook een industriedeur hebben tot bijvoorbeeld een loods. Ze worden veelal gebruikt om ruimtes af te sluiten en om toegangswegen te blokkeren of te openen binnen een magazijn. Het is daarom ook erg vervelend wanneer een industriedeur een storing heeft of niet meer open/dicht gaat.

Industriedeur reparatie

ROMASS Business biedt reparatie en onderhoud aan van alle merken en soorten industriedeuren, sectionaaldeuren en bedrijfsdeuren. Heeft u een novoferm, crawford of een Ldoor industriedeur. Voor onze ervaren monteurs is dit geen probleem. Onze monteurs beschikken over originele onderdelen maar ook over universele onderdelen die op alle merken deuren gemonteerd kunnen worden. Veel voorkomende problemen met een industriedeur zijn:

Industriedeur maakt veel geluid bij het openen en sluiten

Een krakend of piepend geluid heeft te maken met het drooglopen van de looprollen. Smeer de looprollen om het probleem te verhelpen. Zorg ervoor dat de looprollen alleen gesmeerd worden wanneer de industriedeur niet op de stroomvoorzieningg is aangesloten en zorg ervoor dat niemand de stroomvoorziening kan inschakelen terwijl de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Industriedeur reageert niet op de motor

Er is hoogstwaarschijnlijk een storing in de stroomvoorziening. Schakel de stroomvoorziening onmiddellijk uit en meld je storing zo snel mogelijk bij ROMASS Business aan. Het is raadzaam om problemen met de stroomvoorziening alleen door een erkende professional te laten uitvoeren om schade en letsel te voorkomen

Veren zijn gesprongen

Wanneer een of beide veren zijn gebroken kan je de industriedeur niet meer openen of sluiten. Wij raden je in deze situatie af om de deur te forceren om te voorkomen dat het probleem erger gemaakt wordt. Schakel een monteur in om nieuwe veren te plaatsen en de deur tijdelijk te sluiten.

Tijdig onderhoud voorkomt problemen

Veel voorkomende problemen met industriedeuren zijn te voorkomen door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren door een gespecialiseerde deurenfirma. Zo biedt ROMASS Business verschillende onderhoudsprogramma’s aan. De onderhoudsovereenkomsten zullen altijd worden afgestemd op de individuele behoeftes van uw onderneming. Je kiest simpelweg het servicepakket dat het best past bij de conditie, leeftijd, gebruiksintensiteit en gebruiksomgeving van jouw bedrijfsdeuren. ROMASS Business biedt onderhoudspakketten aan voor alle types en merken hydraulische laadbruggen. Ook voor onderhoudscontracten ten behoeve van alle types en merken dockshelters kunt u bij ROMASS Business terecht.

Storingen kunnen snel verholpen worden

Uiteraard kan het gebeuren, dat ondanks het regelmatig uitgevoerde onderhoud, uw industriedeur een defect heeft. Onze servicemonteurs staan voor u klaar om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Onze technici zijn snel ter plaatse en hebben de meeste reserveonderdelen en gereedschappen bij zich. Veruit de meeste industriedeurreparaties kunnen derhalve meteen ter plekke worden uitgevoerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een snelle herstelling van de storing aan uw toegangssyteem. De continuïteit van uw bedrijf blijft gewaarborgd.

U kun uw verzoek tot reparatie 24 uur per dag, 7 dagen per week online regelen op onze website. Sterker nog, wanneer u in het bezit bent van een serviceovereenkomst, dan zal de technieker binnen 2 uur ter plaatse zijn. Zo zorgt ROMASS Business ervoor, dat uw firma zo min mogelijk hinder zal ondervinden van de storing.